Suhomesne izdelke izdelujemo kot nekoč po receptih starih dedov in babic. Izdelki zorijo na zraku v kamniti kleti. Uporabljamo samo sol, poper in česen stolčen v vinu. Nič drugega. Vsa skrivnost je v sušenju na zraku, brez dima,brez česarkoli. Samo zrak Prvačine. Pomembno je da mesnine zorijo počasi. Salame se pri nas sušijo kar tri mesece, zavitek šest mesecev, panceta od osem do enega leta, pršut pa kar do dve leti.
Suhomesnati izdelki
Domači pršut
Domača salama
NAGRADE IN PRIZNANJA
Srebrna medalja
AGRA 2015
Domač zavitek
NAGRADE IN PRIZNANJA
Bronasta medalja
AGRA 2015
Domač zavitek vakum
Prvačka panceta
Prešan svinjski jezik
Mešanico začimb in čas kuhana sem sam razvil. Recept je skrivnost.
Tlačenka in zaseka
Poleg svinjskih mišic za izboljšanje okusa dodajamo svinjsko kračo.
Domač kuhan pršut
Svež pršut natremo s soljo,sušimo tri mesece,odvisno kako velik je. Polsuh pršut gre na kuhanje do določene temperature v stroj za kuhanje na paro, ki smo ga sami naredili.
NAGRADE IN PRIZNANJA
Srebrna medalja
AGRA 2015
Domače suhe klobase
Domači ocvirki
Svinjska mast z ocvirki
Prvačka zaseka
Sušena slanina
Ocvirki
Tlačenka
Narezek
Naši izdelki